Υπηρεσίες

manual therapy

Το manual therapy είναι ένα σύνολο διαγνωστικών και θεραπευτικών τεχνικών, οι οποίες εφαρμόζονται με τα χέρια και συνοδεύονται από την άρτια και λεπτομερή λήψη ιστορικού και το συγκεκριμένα αιτιολογημένο θεραπευτικό πλάνο.

H ERGON Technique είναι μια καινοτόμος εξειδικευμένη θεραπευτική τεχνική για θεραπεία μυοσκελετικών παθολογιών και αθλητικών κακώσεων.
ergon 4
mulligan therapy
To Mulligan Concept αντιμετωπίζει μυοσκελετικά προβλήματα με τεχνικές ανώδυνης κινητοποίησης των αρθρώσεων για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας και την εξάλειψη του πόνου.
Taping ή αλλιώς Κινησιοπερίδεσης είναι μια τεχνική που σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τη διαδικασία φυσικής αποκατάστασης του σώματος, παρέχοντας στήριξη και σταθερότητα με τη χρήση ειδικών ταινιών.
kinesiotaping
tecar therapy
Βασίζεται σε πατενταρισμένη τεχνολογία ραδιοκυμάτων και συνδυάζεται με πρωτόκολλα θεραπευτικών χειρισμών και κινητοποιήσεων, για να προσφέρει ταχύτερη επούλωση των ιστών, μείωση του πόνου και σύντομη επιστροφή του ασθενούς στην καθημερινότητα.​​
Η αθλητική μάλαξη είναι σχεδιασμένη για ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό, σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο και στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή επίδοση κρατώντας το μυοσκελετικό τους σύστημα στην καλύτερη κατάσταση.
physio 3
velonismos
Ο βελονισμός είναι μία ανώδυνη θεραπευτική μέθοδος με τη χρήση ειδικών λεπτών βελόνων κατασκευασμένων με ιατρικές προδιαγραφές.

Η μέθοδος Pilates είναι μια μορφή φυσικής άσκησης η οποία εστιάζει στη βελτίωση της στάσης, στη σταθεροποίηση του κορμού, στην ισορροπία, στο μυϊκό έλεγχο, στη δύναμη, στην ελαστικότητα και στην αναπνευστική λειτουργία.

em8a4941
Θεραπευτική Άσκηση

Η σύγχρονη φυσικοθεραπεία συνοδεύεται σχεδόν πάντα από ένα πρόγραμμα άσκησης το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά και σύμφωνα με τους στόχους του αλλά φυσικά και σύμφωνα με τη φάση της παθολογίας του.

Δωρεάν Αξιολόγηση

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για μία δωρεάν αξιολόγηση.